Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام روح‌الله حریزاوی عصر جمعه در جریان بازدید از موکب های خدمات رسان و وضعیت تردد زائران اربعین حسینی در مرز چذابه اظهار کرد: اکوسیستم فرهنگی، مقدمات و لوازمی نیاز دارد که یکی از آنها شناخت دقیق زیست بوم، ظرفیت‌ها و اقتضائات، متغیرها و بازیگران بزرگ و کوچک است.

وی با اشاره به تغییر معاونت مجلس و استان‌های سازمان به معاونت راهبری استان‌ها و ارتباطات، بیان کرد: باتوجه به حضور و انتخاب مدیران کل جدید از فضلای جوان و حزب‌الهی، متناسب با دریافت از زیست بوم هر استان، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون راهبری استان‌ها و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی درباره رویکردهای کلی سازمان، گفت: از جمله رویکردهای سازمان می‌توان به مردمی‌سازی تبلیغ دین، ترویج و تبیین اسلام ناب، جهاد فرهنگی، جوان‌گرایی باتوجه به ظرفیت‌های جوانان مؤمن، انقلابی و حزب الهی اشاره کرد.

وی ادامه داد: معاونت راهبری استان‌ها و ارتباطات مبتنی بر سه رکن تأسیس شده که شامل بخش‌های ارتباطات استانی، ملی و نخبگانی است.

حجت‌الاسلام حریزاوی با اشاره به بخش ارتباطات استانی معاونت، گفت: تعالی استان به معنای تعالی مدیران فرهنگی استان و توسعه شبکه همکاران انقلاب اسلامی است که در هر استان بین 200 تا یک هزار نفر از نخبگان فرهنگی شناسایی و طی تبادل ارتباطی به بعضی از مأموریت سازمان اعم از تبیین بیانیه گام دوم، پیگیری سیاست‌های کلی نظام، پیگیری سند الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت توجه بیشتری می‌شود.

معاون راهبری استان‌ها و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی افزود: در زمینه ارتباطات ملی تمهید و رصد فرآیند ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی انجام و نقشه ارتباط تقنینی، حاکمیتی، اجرایی و فرهنگی، نظامی و امنیتی سازمان به شکل مفصل و مجزی طراحی و پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: از بین 100 دستگاه مؤثر در سطح کشور طی سه ماهه گذشته 20 دستگاه مورد مطالعه قرار گرفتند و ارتباطات مؤثری از طرف سازمان تبلیغات با آنها برقرار شده است.

حجت‌الاسلام حریزاوی عنوان کرد: براساس بیانات رهبرمعظم انقلاب، نظر سازمان تبلیغات اسلامی در زمینه پیوست‌های فرهنگی هر دستگاهی اعلام و پیگیری می‌شود.

معاون راهبری استان‌ها و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی اظهار داشت: در بخش سوم، نخبگان تبلیغ یا مبلغان فرهیخته سازماندهی می‌شوند که سازمان نزدیک به یک هزار مبلغ نخبه تحت پوشش خود دارد.

وی بیان کرد: این بخش از پیچیده‌ترین و مؤثرترین بخش ارتباطات سازمان تبلیغات است که تمام نخبگان تبلیغ، افراد دارای مخاطب در جامعه و مبلغان روحانیون و غیرروحانیون اثرگذار رصد و ارتباط ایجاد می‌شود.

حجت‌الاسلام حریزاوی اظهار کرد: تمام روحانیونی که در شبکه‌های تلویزیونی مشغول انجام وظیفه هستند، جلسات منظم و منسجمی با آنها برگزار و درباره رویکردهای تبلیغی گاها به توافق می‌رسیم.

معاون راهبری استان‌ها و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد: رویکرد سازمان از استان خوزستان پشتیبانی فعال است و همزمان شدن انتصاب حجت الاسلام نبی‌زاده به عنوان راهبر فرهنگی استان و حجت الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد به عنوان نماینده ولی فقیه در خوزستان بسیار برای سازمان مغتنم است.

وی ادامه داد: پشتیبانی فعال در واقع آنچه است که مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان در میدان تشخیص داده یا راهبردهایی که انتخاب می‌کنند را بتوان حمایت کرد.

حجت‌الاسلام حریزاوی با اشاره به این‌که در حوزه مدیریت فرهنگی در استان خوزستان نیروهای توانمند وجود دارد، گفت: از جمله حمایت‌ها فکری، گفتمانی، رسانه‌ای و آخرین نوع آن حمایت مالی است. در دنیای امروز اساس ثروت حرف اول را نمی‌زند بلکه روایت حرف اول را می‌زند.

معاون راهبری استان‌ها و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: دنیای اطلاعات و اخبار بیانگر آن است که از وقایع فکری، فرهنگی و معیشتی مردم اولین و درست‌ترین روایت را ما داشته باشیم.

وی با اشاره به این‌که بخشی از حمایت‌ها در واقع توسط خود استان اعلام می‌شود، ادامه داد: خوزستان از غنای لازم برخوردار و در تولید بی‌نظیر است اما خلأهای مدیریتی آزار دهنده وجود دارد که مربوط به امروزه نیست.

حجت‌الاسلام حریزاوی عنوان کرد: از رسانه‌ها درخواست جدی داریم که از حرکت جوانگرایی در حوزه مدیریت کشور به ویژه مدیریت فرهنگی کشور ایجاد شده، غفلت نکنند و بخش قابل توجهی از وقت و انرژی خود را به این موضوع معطوف کنند.

معاون راهبری استان‌ها و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد: دوربین و قلم رسانه‌ها بر طرح جدی رهبرمعظم انقلاب برای گام دوم انقلاب مبتنی بر دو کلمه جوانگرایی و جهادگرایی به کار گرفته شود.

وی اظهار کرد: همانگونه که در حال حاضر موفقیت موشکی و نظامی برای کشور بسیار خوشایند است، موفقیت فرهنگی و فناوری‌های نرم نیز باید به این نحو باشد. 

کد خبر 4743632

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان چذابه اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران بوشهر ایلام گرگان شیراز قزوین زائران اربعین گردشگری بیرجند شهرکرد خطبه های نماز جمعه استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۵۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، پیام تشکر حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی از تلاش‌ها و نوآوری‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، هفته گذشته به اطلاع اعضای این مجموعه رسید.

در توضیحات تکمیلی این خبر آمده است:

مسؤولان این مجموعه در اسفند ماه سال گذشته (۱۴۰۲)، گزارش مکتوبی از وضعیت و اقدامات دفتر مطالعات و نیز فهرستی از ایده‌هایی که در صورت پشتیبانی سازمان‌های فرهنگی حاکمیتی، امکان پیگیری و به ثمر رسیدن در حسینیه هنر را دارند، خدمت مقام معظم رهبری تقدیم کردند.

آیت الله خامنه ای در حاشیه این گزارش مرقوم فرموده اند: «از تلاش‌ها و نوآوری‌های این جوانان عزیز تشکر کنید.»

پیام تشکر مقام معظم رهبری، هفته گذشته طی تماس تلفنی حسین محمدی، به اطلاع اعضای دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب رسید.

محمدی سال گذشته نیز، پیام خشنودی و تشکر رهبر انقلاب از انتشار ۲ کتاب انتشارات راه یار با عناوین: «ایام سبزوار» و «شهیدآوردند …» را اطلاع رسانی کرده بود.

رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب «سرباز روز نهم» نیز یکی دیگر از رویدادهای فرهنگی مرتبط با آثار دفتر مطالعات در سال گذشته بوده است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دی ماه ۱۴۰۱، در دیدار با مسؤولان حوزه هنری انقلاب اسلامی، از جشنواره مردمی فیلم عمار به عنوان یک نمونه خوب در استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی یاد کردند.

دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۶ با انتشار مجله راه، فعالیت خود را با هدف ایجاد هم افزایی میان چهار ضلع هنر، اندیشه، رسانه و فرهنگ انقلاب اسلامی آغاز کرد.

اینک با گذشت پانزده سال از تأسیس این مجموعه فرهنگی، «جشنواره مردمی فیلم عمار»، «مدرسه سینمایی اندیشه هنر (ماه)»، سامانه «عماریار»، «واحد اکران مردمی عمار»، «خانه هم‌بازی»، «باشگاه طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی»، «مدرسه راه»، «واحد تاریخ شفاهی» و «انتشارات راه‌یار» ذیل این تشکل فرهنگی مشغول به فعالیت هستند.

کد خبر 6098614 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • کتاب پژوهشی «تبلیغ دینی در مسجد؛ رویکردی آسیب‌شناسانه»
  • رییس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مشهد معارفه شد
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • قدردانی از بزرگان، جامعه را فاخر می‌کند
  • تقویت قطب‌های فکری و فرهنگی توسط دفتر تبلیغات اسلامی
  • الگوهای نظارت همگانی و مردمی سازی در مجالس قانونگذاری دنیا
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است
  • راهبردهای علمی و علمی امام صادق(ع) در مقابله با سطحی نگری فکری و عمل گرایی افراطی