Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین حسن علیدادی گفت: برخی افراد فرهنگی کشورهای متخاصم به دنبال این هستند تا از راه هایی بر فرهنگ ایران اسلامی بتازند از این رو تلاش دارند تا از طریق مد و لباس، نحوه آرایش موها، دور کردن جوانان از مسجد و بد بینی به روحانیت به اهداف خود برسند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان، ظهر امروز جمعی از بانوان بسیجی کرمان به مناسبت هفته عفاف و حجاب با حجت الاسلام والمسلمین حسن علیدادی نماینده ولی فقیه در استان کرمان دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار اکرم رنجبر رئیس بسیج جامعه زنان استان کرمان گفت: به برکت خون شهدا، بسیج جامعه زنان به طور قطع یکی از بزرگترین تشکل ها در سراسر کشور است.

وی ادامه داد: در استان کرمان بیش از ۳۰۵ هزار بسیجی داریم که بیش از ۱۰۵ هزار نفر عضویت فعالیت دارند و در حوزه های فرهنگی و جهادی و … فعال هستند.

رنجبر در ادامه به فعالیت های بسیج جامعه زنان کرمان اشاره کرد و توضیح داد: از سال ۹۸ تا کنون۷ هزار و ۹۳ کارگاه آیین همسرداری توسط بسیج جامعه زنان برگزار شده است همچنین از سال گذشته تا کنون ۳۶۰ مورد جهیزیه به همت نیروهای بسیجی جامعه زنان تامین کرده است.

رئیس بسیج جامعه زنان استان کرمان افزود: فعالیت در بیش از ۱۹۰ کارگاه تولید ماسک و دوخت بیش از یک میلیون و دویست هزار ماسک، حضور در اردوهای جهادی در قالب ۲۷۳ گروه و انجام خدمات فرهنگیف بهداشتی، پزشکی و اخلاقی نیز از جمله اقدامات دیگر بسیج جامعه زنان بوده است.

وی بیان کرد: به برکت کنگره شهدای ۸ سال دفاع مقدس در کرمان توانستیم ۹۲ زن انقلابی و رزمنده را شناسایی کنیم و از سال ۹۷ تا کنون ۴ کتاب در خصوص زنان رزمنده و ایثارگر کرمان تالیف و انتشار داده شده است.

لزوم جریان سازی در استان جهت بهبود وضعیت حجاب و عفاف

رنجبر به فعالیت های بسیج جامعه زنان در فضای مجازی اشاره و تشریح کرد: توانسته ایم در فضای مجازی کانال های مشاوره ای را راه اندازی کنیم همچنین با رصد فضای مجازی به شبهات پاسخ گویی کنیم ضمن این که از این بستر نیز برای برگزاری حلقه های صالحین نیز بهره برداری کرده ایم.

رئیس بسیج جامعه زنان استان کرمان توضیح داد: برگزاری حجاب کارگاههای مادرانه و دخترانه، پیاده رویهای کشوری، اهدای شاخه گل، چادر و روسری به عنوان تشویق

جهت بهبود وضعیت حجاب و عفاف از جمله اقدامات بسیج جامعه زنان بوده است.

وی تاکید کرد:برای بهبود وضعیت عفاف و حجاب باید جریان سازی در سه سطح کشوری ،استانی و در فضای مجازی انجام شود.

رنجبر در ادامه پیشنهاداتی جهت بهبود وضعیت عفاف و حجاب داد و افزود:مطالبه از مسئولین در امر حجاب و عفاف، بهسازی فضای شهری از جمله بیلبوردها در جهت فرهنگ سازی، برانگیختگی در مسئولین شهر که در راستای تحکیم بنیان خانواده،مشخص نمودن متولی حجاب در ادارات دولتی، بیمارستانها و داروخانه ها، هدیه به افراد محجبه هر اداره و استفاده از ظرفیت وجود مزار حاج قاسم برای تبلیغ عفاف و حجاب و … از جمله اقداماتی است که می توان در راستای ترویج و بهبود عفاف و حجاب انجام داد.

حضور زنان در فعالیت های جامعه از برکات انقلاب اسلامی است

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین حسن علیدادی نماینده ولی فقیه در استان کرمان گفت: یکی از برکات انقلاب اسلامی حضور زنان در فعالیت های جامعه بوده است.

وی با تاکید بر این که نقش زن فوق العاده وسیع است که بخش عالی آن کمتر دیده می شود توضیح داد: تجربه نشان می دهد که نقش زنان بسیار حساس،کلیدی و تاثیر گذار در خانه و جامعه است به گونه ای در کنار مردان موفق حتما زنان جود داشته اند.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان اظهار کرد: انسانها دارای روحیه و رویه هستند، روحیه به درون و خلق و خوی انسان ها برمیگردد و رویه به ظاهر، اعمال، رفتار و پوشش و … اشاره دارد.

علیدادی بیان کرد: اسلام برای هردو روحیه و رویه برنامه دارد چرا که روحیه ها تاثیر بر رویه ها می گذارد، این که افرادی اعمال خوب انجام می دهند نشان از این است که روحیه خوبی دارند آنچنان که حجاب در رویه نشان داده می شود  و عفاف در روحیه اثر گذار است.

وی با بیان این که دین اسلام مدعی است که انسان و جامعه انسانی را مدیریت می کند در هر دو بخش برنامه دارد و از آن جا که پوشش برای انسان بخش مهمی است از این رو دین برای این مسئله مهم و دارای اهمیت برنامه دارد.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان اظهار کرد: موضوع خانواده دارای اهمیت است از این رو نکات ریز مربوط به آن از جمله محرم و نامحرم، شیخوارگی ، احکام آن و … در قرآن آمده است همچنین مسائل دیگری چون چوشش، حجاب و …  در قرآن نیز آمده است.

وی توضیح داد: بر مبنای روایات بیش از ۱۶ گذاره در خصوص پوشش در اسلام  وجود دارد از جمله آن که  چگونه، چه لباسی، در چه محیطی و…. لباس بپوشیم.

علیدادی عنوان کرد: متاسفانه دنیای امروز سعی کرده فرهنگ دیگری را به جای پوشش قرار دهد چرا که می داند از راه پوشش بسیاری از تهاجمات فرهنگی خود را می تواند انجام دهد.

تغییر پوشش و بدبینی به روحانیت از جمله اهداف تهاجم فرهنگی است

نماینده ولی فقیه در استان کرمان با بیان این که هر پوششی دارای یک پیشینه است، توضیح داد: برخی از افراد فرهنگی کشورهای متخاصم به دنبال این هستند تا  از راه هایی بر فرهنگ ایران اسلامی بتازند از این رو تلاش دارند تا از طریق مد و لباس، نحوه آرایش موها، دور کردن جوانان از مسجد و بد بینی به روحانیت و … به اهداف خود برسند.

وی با بیان این که پوشش در نگاه دینی، فرهنگی و سیاسی دارای اهمیت است، توضیح داد: اسلام چادر، پوشش برتر را انتخاب کرده است چرا که یکی از فلسفه ی مستحبات این است که واجبات فراموش نشود و مستحبات مرزی هستند برای آنکه به واجبات آسیب نرسد و دقیقا پوشش های برتر نیز سپری هستند برای آنکه به پوشش واجب آسیب نرسد.

علیدادی تاکید کرد: با جامعه ای روبرو هستیم که نسبت به گذشته بسیار متفاوت است، جوانان بسیاری چیزی ها را  به واسطه فضای مجازی می بینند و آگاهند از این رو  باید در این جامعه برای حفظ و هدایت جوانان تلاش کرد.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان اظهار کرد:  متاسفانه برخی از افراد ارزشی جامعه منفعل می شوند در حالیکه جبهه حق نباید منفعل باشد و باید اثر گذار باشد.

وی در پایان گفت: امید به بسیج بسیار است چرا که فوق العاده نیروی قدرتمندی است اما در هر مرحله نیاز به مطالبه گری،حضور فعال در جامعه، مباحثه با مسئولین ارشد جامعه و خانه فکر دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در استان کرمان بسیج جامعه زنان جهت بهبود وضعیت عفاف و حجاب حجاب و عفاف فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۳۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بی‌حجاب، مزاحم ماست، نباید تحمل شود»- طراح لایحۀ حجاب و عفاف/ ابوالفضل اقبالی کیست؟

   عصر ایران؛ سروش بامداد- خیلی‌ها دوست دارند بدانند لایحۀ حجاب و عفاف را کی نوشته که این قدر شورای نگهبان به آن ایراد شرعی و قانونی می‌گیرد؟ روشن است که یک روحانی و فقیه آشنا با شرع آن را ننوشته و گرنه این همه مشکل شرعی نداشت و آقای حسین شریعتمداریِ کیهان را هم به این نتیجه نمی‌رساند که قانون (لایحه نهایی نشده) را بگذارید کنار و با همین طرح نور (گشت ارشاد - 2 نیروی انتظامی) جلو بروید. فرمانده کل فراجا هم از حرکت بی‌درنگ به جانب »عفت اسلامی«سخن گفته و دیگر کمتر صحبت از اجرای آن قانون است.

  اما این لایحه را کی نوشته؟ یک فقیه؟ نه! یک خانم؟ نه! چهرۀ اصلی این لایحه آقایی است به نام ابوالفضل اقبالی که سال 88 و در گرماگرم التهابات انتخابات لیسانس علوم اجتماعی خود را از دانشگاه علامۀ طباطبایی گرفت و 8 سال بعد موفق شد در رشتۀ مطالعات زنان فوق لیسانس خود را از دانشگاه غیر دولتی خوارزمی دریافت کند.

   او وقت و همت خود را صرف مطالعات زنان کرده و حاصل آن چند مقاله و کتاب است که در نگاه اول این تصور را ایجاد می کند که نوشتۀ یک خانم باشد اما به قلم اوست که امسال 40 ساله شد:

   از گشت ارشاد تا چادر المیرا، زنان در دنیای وارونه، ساخت اجتماعی طلاق توافقی...

   نگاهی به مشاغل او بعد از دریافت مدرک و حتی حین دانشجویی نیز نشان می‌دهد در جامعه به مفهوم عام آن کار و زندگی نکرده بلکه در نهادهای مختلف حکومتی و نه حتی دستگاه های اجرایی دولتی ( دست‌کم تا پیش از روی کار آمدن دولت ابراهیم رییسی) مشغول بوده است:معاون رصد و پایش موسسه بینا وابسته به سازمان تبلیغات، مدیر روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، کارشناس کودک و نوجوان سازمان رسانه ای اوج، دبیر کارگروه زنان در مؤسسۀ اشراق وابسته به بنیاد خاتم‌الاوصیا و سرانجام در دولت آقای رییسی وارد دولت می‌شود (ستاد حجاب و عفاف وزارت کشور).

   چون در برخی گفت‌و‌گوها از او به عنوان «آقای دکتر» یاد می‌شود بررسی‌ها حاکی از آن است در دانشگاه علوم تحقیقات دانشگاه آزاد  وارد تحصیل در مقطع دکتری جامعه شناسی شده اما ادامه نداده و گویا به تازگی در دانشگاه تهران از سر گرفته است.

   ویژگی آقای اقبالی این است که مانند امامان جمعه به شرع استناد نمی‌کند ( هر چند آقای علم‌الهدای مشهد هم به تازگی از شاهنامه گفت و این شعر را خواند: "منیژه منم، برهنه ندیده تنم آفتاب" و تفاخر دختر افراسیاب به بیژن درباره جایگاه طبقاتی خود را بی‌توجه به ابیات قبل درباره شادنوشی این دو را به حساب الگوی حجاب و پوشش گذاشت!) یا به قانون. چون قانون را خودش نوشته و در گیر و دار رفع اشکالات شرعی است. از این رو تعابیر خاص خود را به کار می‌برد کما این که به تازگی در برنامه تلویزیونی «بدون گارد» گفت:

   «تحمل مخالف، رفتار اخلاقی است اما بی‌حجابی مزاحمت برای ماست و تحمل مزاحم رفتاری انفعالی است». تعابیری که ما به ازای شرعی و قانونی ندارد.

  پیش‌تر در مناظره با دکتر احمد بخارایی - جامعه شناس- هم وقتی مجری پرسید: "با توجه به این که برای سلبریتی ها جریمه های بیشتر تعیین کرده اید آیا نباید نگران بود این رفتار ها به مهاجرت بینجامد؟"  او پاسخ داد: جریمه های آنان را بیشتر تعیین کردیم چون رفتارشان تبعیت اجتماعی دارد ولی اگر هم به مهاجرت بینجامد، خوب بینجامد!

   بلافاصله البته توضیح داد البته قدم هنرمندان روی چشم ما! در فضای مجازی هم در واکنش گفته شد: قدم تان روی چشم برای فردی بیرونی به کار می رود. یک ایرانی متولد 1362 که نمی تواند به ایرانیان دیگر بگوید قدم تان روی چشم! این خاک که متعلق به شمای تنها نیست!

   بحث انگیزترین سخن او اما باز در همان مناظره با احمد بخارایی بود که در آن گفت:

   بی حجابی جلوی حرص و ولع را می گیرد در حالی که هر چه افراد حریص تر و گرم تر و پرقدرت تر و ولع بیشتری داشته باشند برای تشکیل خانواده مصمم تر می شوند و اگر در غرب خانواده ها واقعی نیست به خاطر این است که ولع ندارند و بعد از آن آماری ارایه داد.

ه   نگامی که مجری گفت چون این آمارها را مراکز رسمی و حکومتی منتشر می کنند برخی در آنها تشکیک می کنند او این گونه پاسخ داد: آمارگیران پژوهشگاه فرهنگ و ارتباطات ظاهری کاملا مردمی دارند. با یک من ریش و انگشتر و یقه آخوندی که آمار نمی گیرند.

   این که یک آقا و نه خانم ها متولی طراحی و دفاع از لایحه حجاب هستند و تحصیلات فرد در زمینه علوم اجتماعی است و ادبیاتی که به کار می گیرد شبیه فقیهان و حقوق دانان نیست در حالی که به شرع و قانون استناد می شود مورد توجه ناظران قرار گرفته و روشن شده بنای او بر دو اصل است: یکی این که حجاب کم یا بی حجابی حرص و ولع تشکیل خانواده و ارتباط مشروع را از بین می برد و دوم این که «مزاحم ما هستند».

  با این اوصاف این سوال هم قابل طرح است که چرا آقای رییسی، ابوالفضل اقبالی را برای معاونت زنان و خانواده انتخاب نکرده با توجه به این که خانم خزعلی معاون کنونی بارها گفته اولویت خانم ها باید خانه و خانواده باشد و طبعا این قاعده شامل خود خانم انسیه خزعلی هم می شود.

در تاریخ معاصر ایران یک ابوالفضل اقبالی دیگر هم البته داریم که ربطی به حجاب و زنان نداشت و 16 سال قبل از تولد این ابوالفضل اقبالی درگذشته و او نماینده آستارا در دوره 21 مجلس شورای ملی بود و مدتی قائم مقام دکتر حسن خطیبی در جمعیت شیرو خورشید سرخ ایران.

  آقای اقبالیِ مورد نظر این نوشته اما جایی قائم مقام نبوده او مدیر عامل موسسه فرهنگی هنری بصیرت است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آقای علم‌الهدی! چرا منیژه؟

دیگر خبرها

  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • خانواده بافضیلت موجب تعالی جامعه می شود
  • یادداشت مهرداد خدیر / این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت‌هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!
  • وضعیت باورنکردنی پوشش زنان در خیابان‌های بروکسل بلژیک
  • این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!
  • وضعیت جالب پوشش زنان در خیابان‌های بروکسل بلژیک | عکس
  • ایرادهای سابق شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب هنوز به قوت خود باقی است
  • «بی‌حجاب، مزاحم ماست، نباید تحمل شود»- طراح لایحۀ حجاب و عفاف/ ابوالفضل اقبالی کیست؟
  • کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است
  • نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون بسیج سیستان و بلوچستان برگزار شد