Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «قاری یوسف احمدی» سخنگوی طالبان افغانستان در گفت‌وگو با وبگاه «عربی ۲۱»، تاکید کرد که این گروه آماده عادی‌سازی روابط با کشوهای مختلف، حتی کشورهایی که در جنگ علیه افغانستان شرکت داشتند، است.

وی تصریح کرد: «"امارت اسلامی" در چارچوب احترام متقابل و در نظر گرفتن منافع ملی، با همه کشورها از جمله پاکستان، رابطه برقرار خواهد کرد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که کارشناسان انتظار دارند که اسلام‌آباد نگران تکر‌وی طالبان در حکومت‌داری در کابل و تلاش برای تکرار این تجربه در پاکستان باشد.

سخنگوی طالبان در خصوص موضع این گروه در قبال موضوع زنان گفت: «تمام حقوقی که شرع برای رنان قائل شده، به آن‌ها داده خواهد شد».

وی در پاسخ به این سوال که دیدگاه «جنبش طالبان» در قبال دولت سابق و امکان استفاده از کارمندان آن چیست؟ گفت: «ابتدا ، ما باید تأکید کنیم که هویت ما امارات است، نه جنبش. بله، امارات به ضرورت پذیرش و بهره‌مندی از کارکنان دولت سابق توجه کامل دارد».

به نوشته «عربی 21»، سخنگوی طالبان در توضیح  «تغییر سیاسی و اجتماعی» ایجاد شده در چشم انداز این «جنبش» از سال 2001 تا کنون گفت: «اولین و مهمترین تغییر برای طالبان تغییری است که صلح و عفو عمومی را در کشور به ارمغان آورد و آن تأسیس و فعال‌سازی  موسسات و رسیدگی آسان به مشکلات مردم است». 

چند روز پیش نیز، «ذبیح الله مجاهد» از سران طالبان گفته بود که این گروه با تمام کشورها خواهان روابط دیپلماتیک و تجاری استو

وی طی پستی در توئیتر افزود: طالبان درباره قطع روابط تجاری با هیچ کشوری سخنی نگفته و تمام این موارد شایعات است و حقیقت ندارد. 

این سخنان در حالی گفته می‌شود که اکثر کشورهای غربی و اروپایی در حال خروج دیپلماتهای خود از افغانستان هستند و تاکنون درباره ادامه حضور دیپماتیک اظهارنظری نکردند. 

مجاهد در اولین کنفرانس خبری خود گفته بود که طالبان از هیچ کس انتقام نخواهد گرفت. حالا جنگ به پایان رسیده است و تمامی کسانی که در مقابل طالبان بودند عفو شدند. طالبان  با هیچ کس دشمنی ندارد و دشمنی به پایان رسیده است.

وی حتی گفته بود که تامین امنیت سفارت‌خانه ها برای ما مهم است و امنیت تمامی نهادهای خارجی و داخلی تامین می شود. کشورهای خارجی باید مطمن باشند که افغانستان به مکانی برای تجارت مواد مخدر تبدیل نخواهد شد و کشورهای مختلف برای یافتن کشت جایگزین باید دولت را یاری کنند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: طالبان سخنگوی طالبان سخنگوی طالبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۱۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: روابط ما با قطر در وضعیت عادی است

منبعی در جنبش حماس تاکید کرد روابط این جنبش با قطر در وضعیت عادی است و تغییری در آن ایجاد نشده است.

به گزارش ایسنا، یک منبع در جنبش حماس گفت: روابط ما با قطر در وضعیت عادی است و تغییری در آن ایجاد نشده است. هیچ خبری از قطری‌ها درباره بستن دفتر سیاسی ما در دوحه به ما نرسیده است.

این منبع در مصاحبه با عربی۲۱ گفت: رهبری حماس چند روز پیش به دوحه بازگشت و فعالیت خود را در آنجا به صورت عادی ادامه می‌دهد. قطر همچنان میانجی اصلی در مذاکرات با اشغالگران است.

این در حالی است که پیش از این رویترز به نقل از یک منبع آگاه ادعا کرده بود «قطر ممکن است دفتر حماس را به عنوان بخشی از بازنگری در میانجیگری خود درباره جنگ غزه ببندد.»

این منبع آگاه گفت: قطر در حال بررسی این موضوع است که آیا به حماس اجازه ادامه فعالیت دفتر سیاسی‌اش در دوحه را بدهد یا خیر. قطر همچنین می‌خواهد در موضوع میانجیگری خود در مذاکرات برای توقف جنگ غزه بازنگری کند.

منابعی به واشنگتن پست گزارش داده بودند ایالات متحده در موضعی مداخله جویانه از قطر خواسته است تا در صورت امتناع حماس از توافق با اسرائیل بر سر معامله تبادل اسرا، حماس را از خاک خود اخراج کند.

یک مقام آمریکایی در مصاحبه با این روزنامه اشاره کرد آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا آوریل گذشته پیامی را در این زمینه به محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، وزیر خارجه قطر ابلاغ کرد.

پیشتر یک مقام قطری اعلام کرد این کشور از حملات مکرر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به تلاش‌های دوحه خسته شده است.

نتانیاهو از نقش قطر در مذاکرات انتقاد کرده و از دوحه خواسته بود بر جنبش حماس فشار بیشتری بیاورد این درحالی است که لجاجت خود نتانیاهو مانع پیشرفت در مذاکرات بوده است.

ظهر شنبه دور نخست مذاکرات آتش‌بس در مقر سازمان اطلاعات مصر در قاهره با حضور هیئت حماس و هیئت‌های قطر، مصر و آمریکا آغاز شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه
  • دعوت ۵ فوتبالیست قمی به اردوی آماده سازی تیم ملی
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • عادی سازی روابط با اسرائیل، شرط امضای توافقنامه دفاعی آمریکا و عربستان
  • حماس: روابط ما با قطر در وضعیت عادی است
  • بیانیه وزارت خارجه مصر درباره دیدار شکری و امیرعبداللهیان: دو طرف در راستای تلاش برای عادی‌سازی روابط بین ۲ کشور توافق کردند
  • فضل الرحمان: برای بهبود روابط پاکستان و طالبان مجازات می‌شوم
  • داعش در افغانستان به طور جدی سرکوب شده است
  • طالبان: حضور داعش در افغانستان به صفر نزدیک شده است